Vaučeri za obrazovanje

Iskoristite financijsku podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za stjecanje općih, zelenih i digitalnih znanja i vještina obrazovnim programima po HKO standardu. HZZ u suradnji s ustanovama za obrazovanje dodjeljuje javna sredstva za obrazovanje, a svakom korisniku vaučera omogućen je samostalni odabir obrazovnog programa, kao i pružatelja obrazovanja.

Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Korištenje programa jednostavno je i lako dostupno. Nakon što odaberete program, zatražite ponudu koja je potrebna za podnošenje zahtjeva HZZ-u, a zatim na web stranici vauceri.hzz.hr pristupate prijavi. Svaki korisnik može koristiti samo jedan vaučer za obrazovanje.

Trošak programa obrazovanja, kao i maksimalni iznos vaučera, ovisi o odabranom programu. Programi obrazovanja, kao i pružatelji usluga obrazovanja, nalaze se u Katalogu vještina i programa.

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici https://vauceri.hzz.hr/vauceri-besplatno-stjecanje-vjestina/.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se