Projekt Komercijalizacija inovacija

Zaklada FIPRO u suradnji s Primorsko-goranskom županijom objavila je poziv poduzetnicima na dostavu zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava, a za ovaj poziv rezervirano je 60 tisuća eura dok se pojedinom prijavitelju mogu dodijeliti sredstva u minimalnom iznosu od 7 tisuća eura te maksimalnom iznosu od 20 tisuća eura.

 

Sredstva se dodjeljuju za financiranje troškova razvoja i komercijalizacije inovacija; izrade ili nabave potrebne opreme, alata i materijala za izradu inovacije; izrade, ispitivanja, usavršavanja prototipa proizvoda ili postupka pružanja usluge; pripreme za izlazak na tržište, promotivnih aktivnosti te aktivnosti ugovaranja i razvoja distributivno prodajnih kanala; certificiranja ili atestiranja proizvoda ili usluga radi izlaska na tržište te pretraživanja stanja tehnike, pripreme i zaštite intelektualnog vlasništva.

 

Prijave se zaprimaju do 13.10.2023. godine do kraja dana.


Detalje Javnog poziva, kao i potrebne obrasce za prijavu, možete naći na web stranici https://www.pgz.hr/projekt_program/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-dodjelu-financijskih-sredstava-iz-projekta-komercijalizacija-inovacija-4/, kao i na službenoj web stranici zaklade FIPRO.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se