Povežite se i ostvarite pravo na nova poslovna rješenja

RIMaP (Regional innovation matching platform) je regionalna digitalna inovacijska platforma za prijenos znanja između akademske zajednice i gospodarstva u Primorsko – goranskoj županiji s ciljem razvoja inovacijskog ekosustava u regiji. Projekt RIMaP je projekt pokrenut od strane Regionalne razvojne agencije PGŽ uz podršku Primorsko – goranske županije. Platformu je izradilo Sveučilište u Rijeci, putem Centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost.

 

Platforma omogućuje umrežavanje gospodarskih subjekata, poduzetnika, istraživača, znanstvenika, javnog i nevladinog sektora te ostalih zainteresiranih sudionika s ciljem transfera znanja temeljenog na rezultatima istraživanja i razvojnih djelatnosti. Ona predstavlja centralno mjesto objavljivanja i razmjene informacija u tehnološkim trendovima, strateškim dokumentima, dostupnim izvorima financiranja, EU natječajima namijenjenim istraživanju i razvoju. Pomoću ove platforme nastoji se potaknuti višesmjerna interakcija i proaktivno umrežavanje za povezivanje razvojnih projekata i potreba gospodarskog i javnog sektora s istraživačkim i inovacijskim rješenjima, dostignućima, kompetencijama i potencijalima znanstvenog sektora.

 

Trenutno je sa vlastitim razvojnim projektima na platformi prijavljeno preko 55 tvrtki, 130 istraživača i znanstvenika i 18 subjekata javnog sektora.

 

Gospodarski subjekti, istraživači i znanstvenici, institucije i subjekti iz javnog sektora, kao i svi zainteresirani korisnici, mogu se uključiti u ovaj projekt prijavom putem linka https://rimap.uniri.hr.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se