Potpisan ugovor o izgradnji reciklažnog dvorišta

Danas,10. lipnja 2022. godine su gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog, Tomislav Cvitković  i direktor tvrtke Izgradnja d.o.o., Arsen Bistričić potpisali ugovor o izvođenju građevinskih radova na projektu Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta – Novi Vinodolski, vrijedan 4.176.441,65 kuna.

Projekt uključuje izgradnju i opremanje funkcionalnog reciklažnog dvorišta, zajedno s provođenjem izobrazno-informativnih aktivnosti, a u svrhu doprinosa povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada i smanjenju količine miješanog otpada koji se odlaže na odlagalište.

Lokacija ulaganja je Poslovna zona Zapad u Novom Vinodolskom, u ulici Dubrova, koja je adekvatno infrastrukturno opremljena, te lako dostupna građanima Grada Novog Vinodolskog.

Projekt sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, a ukupna vrijednost projekta određena je na  5.812.446,63 kn, pri čemu su prihvatljivi troškovi u projektu određeni na 5.771.156,63 kuna, uključujući PDV,  za što je dodijeljen iznos od 4.468.033,26 kuna, odnosno 77% prihvatljivih troškova.

Sve aktivnosti u projektu moraju biti završene do 19.2.2023., a o koristima i načinu korištenja reciklažnog dvorišta građani će pravovremeno biti educirani i obaviješteni.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se