Objavljen Otvoreni javni poziv za Program „Razvoj zadružnog poduzetništva“ za 2023. godinu

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavljuje Otvoreni javni poziv za program „Razvoj zadružnog poduzetništva" za 2023. godinu.

 

Korisnici bespovratnih sredstava temeljem ovog Programa su subjekti malog gospodarstva koji su registrirani kao zadruge.


Ovaj Program dodjele bespovratnih sredstava provodi se u cilju povećanja konkurentnosti proizvoda i usluga zadruga, njihovu prepoznatljivost, produktivnost i inovativnost uz primjenu novih tehnologija i inovacija, pozicioniranje zadruga na tržištu radi postizanja boljih poslovnih rezultata te otvaranje novih radnim mjesta u zadrugama i zadržavanje postojećih.

Iznos potpore koji se može dodijeliti je od 3.000,00 do 15.000,00 eura.


Prijave se zaprimaju isključivo od 4.rujna do 3.listopada 2023. godine.

Sve detaljne informacije možete pronaći na poveznici https://mingor.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji-7371/javni-pozivi-i-natjecaji-ministarstva/otvoreni-javni-pozivi-i-natjecaji/7390.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se