Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima

Primorsko-goranska županija putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, tradicionalno, od 1995. raspisuje Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko - goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima  te dodjeljuje inovatorima bespovratna poticajna sredstva za razvoj inovacija. Ove godine osigurano je 20.000,00 eura bespovratnih poticajnih sredstava koje se planira rasporediti za razvoj najbolje ocijenjenih inovacija.

Dana 11.rujna 2023. godine na Internet stranicama Primorsko-goranske županije objavljen je Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko - goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2023.

 

Prijave na Natječaj se moraju predati na propisanom Obrascu, s propisanom dokumentacijom i u propisanom roku do 13. listopada 2023., do kad je Natječaj otvoren. 

 

Više detalja o natječaju možete pronaći na poveznici https://www.pgz.hr/projekt_program/javni-poziv-za-izbor-osoba-s-podrucja-primorsko-goranske-zupanije-ciji-ce-se-razvoj-inovacija-sufinancirati-bespovratnim-poticajnim-sredstvima-u-2023/.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se