Javni poziv poduzetnicima za subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite


Sukladno čl. 9. Općeg programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Novog Vinodolskog te točke II. Odluke o provedbi Mjere 7.1 "Potpora za subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite ", gradonačelnik raspisuje Javni poziv poduzetnicima za subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite u 2023. i 2024. godini temeljem mjere 7.1 Općeg programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Novog Vinodolskog u 2023. godini.


Javnim pozivom definiraju se uvjeti podnošenja prijave te postupak dodjele, a isti se objavljuju na službenoj Internet stranici Grada Novi Vinodolski  www.novi-vinodolski.hr, dok se u dnevnom tisku objavljuje obavijest o otvorenom Javnom pozivu.


Javni poziv je otvoren od 29. studenog 2023. godine do iskorištenja sredstava, najkasnije do 31. prosinca 2024. godine.

Sve dodatne informacije vezane uz postupak dodjele potpora mogu se dobiti na brojeve telefona 051/554-369 ili na mail adresi nikolina.mijic@novi-vinodolski.hr.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se