Info dan HBOR-a u Novom Vinodolskom, 3.svibnja 2023.godine

Grad Novi Vinodolski u suradnji sa HBOR Područnim uredom Rijeka, Udruženjem obrtnika Novi Vinodolski i HGK Županijskom komorom Rijeka, organizira individualne razgovore poduzetnika Grada Novog Vinodolskog s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u vijećnici Grada Novog Vinodolskog (Trg Vinodolskog zakona 1/II. kat) u  srijedu 3.svibnja 2023.godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

 

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR, uključujući program subvencionirane kamate u suradnji sa PGŽ za mlade poduzetnike, žene i početnika kao i najnovije mjere po Nacionalnom planu oporavka i otpornosti.

 

Prijave se zaprimaju na tel. 051 554 355 ili e-mail:  nikolina.mijic@novi-vinodolski.hr.  Predviđeno trajanje razgovora sa pojedinim poduzetnikom je 30 min.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se