Info dan HBOR-a u Novom Vinodolskom

Grad Novi Vinodolski u suradnji sa HBOR Područnim uredom Rijeka i Udruženjem obrtnika Novi Vinodolski, organizira individualne razgovore poduzetnika Grada Novog Vinodolskog s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u vijećnici Grada Novog Vinodolskog (Trg Vinodolskog zakona 1/II.kat) u  četvrtak 4.4.2024.godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati,  mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR, uključujući najnovije mjere potpore u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, namijenjene za dugoročno financiranje projekata, uz trenutno najpovoljnije uvjete na bankarskom tržištu.

Prijave se zaprimaju na tel. 051 554 369 ili e-mail:  nikolina.mijic@novi-vinodolski.hr.  Predviđeno trajanje razgovora sa pojedinim poduzetnikom je 30 min.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se