Edukacijom kroz izazove poduzetništva

Grad Novi Vinodolski organizira proljetni ciklus edukacija i savjetovanja za poduzetnike s područja Grada Novog Vinodolskog. Edukacije su besplatne, a namijenjene su poduzetnicima kao i onima koji tek razmišljaju o upuštanju u poduzetničke vode.

Proljetni ciklus započinje individualnim savjetovanjem o financiranju investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a. S obzirom da nam je turistička sezona pred vratima, nastavak je orijentiran na već poznate, ali uvijek aktualne teme, tako da ćemo ugostiti predstavnike Porezne uprave, Područnog ureda Rijeka, koji će se osvrnuti na ljetne akcije poreznog nadzora, kao i novitet fiskalizacije napojnica.

Koje su obveze prema Zakonu o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, te kako se pripremiti u slučaju nadzora, te što nadzorna tijela očekuju od obveznika pri provedbi nadzora, približit će nam Sanela Rasinec, dipl.oec.,  certificirani stručnjak za to područje.

Za kraj proljetnog ciklusa dotaknut ćemo se sve izraženijeg problema među poduzetnicima, a to su izazovi prilikom zapošljavanja radne snage. Ugostit ćemo vlasnice agencija za zapošljavanje i oglašavanje te portala „Posao u Turizmu" i „Connecta", specijaliziranih za područje oglašavanja i regrutacije, posebice u turizmu i ugostiteljstvu.

Pozivamo Vas da se odazovete na Proljetni ciklus edukacija i savjetovanja koja smo organizirali za Vas, te da se uključite sa svojim sugestijama i iskustvima. Aktivno sudjelovanje, kao i međusobna interakcija, ključni su za stvaranje poticajnog poslovnog okruženja i uspješnih rezultata.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj telefona 051/554-369 ili putem e-maila nikolina.mijic@novi-vinodolski.hr.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se