Edukacijom kroz izazove poduzetništva

Grad Novi Vinodolski organizira jesenski ciklus edukacija i savjetovanja za poduzetnike s područja Grada Novog Vinodolskog. Edukacije su besplatne, a namijenjene su poduzetnicima kao i onima koji tek razmišljaju o upuštanju u poduzetničke vode.

 

Jesenski ciklus započinje individualnim savjetovanjem o financiranju investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR. Nastavlja se edukacijama koje prate dinamično tržišno okruženje, a tiču se digitalnog marketinga i CHAT GPT-a u poslovanju.

S obzirom da je lokalno gospodarstvo uglavnom oslonjeno na turizam, održat će se Okrugli stol na temu ''Razvoj turizma u Novom Vinodolskom'', s naglaskom na razmjenu iskustava te raspravu o problemima javnog i privatnog sektora u turizmu, pronalaženju rješenja i razvoju kvalitetnije usluge.

 

Kraj ciklusa  edukacija posvećen je izmjenama i dopunama Zakona o radu koje su nastupile 1.siječnja ove godine, a prezentirat će ih predstavnici Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

''Cilj održavanja edukacija je pružiti našim poduzetnicima aktualne informacije i prezentirati novitete u zakonodavstvu, približiti alate za ostvarivanje poslovnih ciljeva, dati uvid u nove perspektive i vještine koje će im olakšati i poboljšati poslovanje, jer ulaganje u znanje je najbolja investicija. Također, želimo i povratne informacije iz realnog sektora jer interakcijom, povezivanjem i učenjem svi možemo postići bolje rezultate unutar svog područja djelovanja..'' – ističu iz Upravnog odjela za razvoj i gospodarstvo.

image.png

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se